Архитектурно проектиране | Архитектурно студио "Уни-Арх" град София

Хотели

Проектите на Архитектурно студио „Уни-Арх” обхващат всички аспекти на хотелското проектиране – от стаи за подслон до 5-звездни SPA-хотели. Нашите архитекти гарантират уникалния характер на проекта, като същевременно изпълняват всички действащи норми и закони.

Обект на този архитектурен проект е курортен комплекс в района на гр.Обзор, който се състои от група сгради с жилищно предназначение, обществено-обслужващи, водни атракции и спорт.

В процеса на проектирането архитектите обособяват няколко зони с различни функции.

Първата зона е хотелска. Състои се от три корпуса 4 звездни хотели , три и пет етажни. В сутеренно и партерно ниво са разположени съответните обслужващи площи (фоайета, лоби-бар, ресторанти с кухнии др.).Обща застроена площ на хотелска зона 35 921 м2.

Прочети още...

Проектиране на хотели, хотелски комплекс

Изготвяне на архитектурен конкурсен проект:

Aрхитектурно студио "Уни-Арх"

Хотелски комплекс “Маджестик” се намира в северната част на курорта Слънчев бряг. РЗП на целия комплекс е 56 000 м². На югоизток граничи с крайбрежната алея, разделяща плажната ивица от урбанизираната територия, на югозапад и североизток граничи с подобни поземлени имоти с изградени  и изграждащи се многоетажни хотелски сгради, а на запад северозапад и север граничи с улици с местно значение.

Прочети още...

Изготвяне на архитектурен проект:

Aрхитектурно студио "Уни-Арх"

Хотел “Даунтаун” на бул.В.левски в гр.София е впечатляваща ъглова сграда с пластично решени обеми, богати облицовки и изискан детайл, издържана в духа на централно-европейските хотели. Фасадата е еклектична с умело съчетани класичестични и ренесансови елементи със съвременни материали.

Уникалния интериорен дизайн на фоайето и ресторанта е резултат на хармонично съчетание на материалите: топлината на дървото,  струящата светлина от многоцветните витражи и богатите на рисунък настилки, изпълнени от гранит, мокет и паркет.

Прочети още...

Проектът Ваканционен комплекс "Даунтаун" в гр. Банско включва Хотел, Културно-информационен, спортен и SPA център и Апартаментни жилищни сгради. Основните принципи залегнали в градоустройствената композиция са следните:

съобразяване в максимална степен с природните дадености на местността – гледката към планината, благоприятните изложения, река “Глазне” и подходите към терена;

Прочети още...